Bij ons

Op deze pagina vertellen wij kort iets over onszelf, Casa de Campo Zambeek en Silves. Heeft u toch nog wat vragen, neem gerust met ons contact op.

Wie zijn wij?

Wij (Emma en Hanno) zijn familie Zambeek, mensen die houden van gezelligheid en genieten samen met onze 2 honden, 4 katten en een paar kippen.

Toen wij voor het eerst in Silves kwamen, was ons hart gelijk gestolen door de vriendelijke en gezellige uitstraling van Silves. Kort na het bezoek hebben wij een prachtig terrein gekocht vlakbij het plaatsje Silves en deze helemaal opgeknapt tot wat het nu is.

Als eerst hebben wij het benedenappartement helemaal opgeknapt en verhuurt, hierna volgde het bergappartement en de caravan en als laatste project hadden wij de woonunit.

Heeft u een verblijf bij ons geboekt, dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies om de leuke plekken in de Algarve te bezoeken.

Ons terrein

Ons terrein van 3ha is geheel omheind door een hek van 1 kilometer lang. De meeste ruimte is gemeenschappelijk, daar mag iedereen gebruik van maken, en natuurlijk zelf plukken wat men nodig heeft. Op ons terrein staan zo’n 1100 citrusbomen, olijfbomen, vijgenbomen, passievrucht- en druiven- en kruidenstruiken tot uw beschikking. Het zwembad is voor algemeen gebruik en bij ieder verblijf is er parkeergelegenheid. Bekijk ook het onderdeel te huur, voor meer informatie per verblijf. 

Onze dieren

Dit is Gerrie. Wij hebben hem al sinds puppy en is een lieve en actieve (als het niet te warm is) hond. Hij vindt het heerlijk om tijdens de afgekoelde avonden in de zomer even met zijn baasje Emma zijn energie kwijt te kunnen in het natuurgebied. Verder volgt hij zijn baasje overal waar en wanneer het maar kan, trouwer kan niet.
Dit is Rambo een goedzak en hij is al wat ouder en dus ook niet heel actief meer. Hij is erg makkelijk en zal geen vlieg kwaad doen. Zoekt meestal vooral de rust op.
Dit zijn onze kippen. In totaal hebben wij er 5, waarvan 1 een plofkip genaamd ploffie. De kippen lopen overdag overal rond en in de avond gaan ze op stok in eigen hokje.
Dit is Rooie en vooral bij zijn baasje te vinden, maar vindt het soms ook erg interssant om even de buurt te verkennen.
Verder lopen er nog een paar katten rond, maar die zijn vooral lekker op pad.

Bomen, planten en struiken

Bananen, citrusvruchten, passievruchten, mandarijnen, sinaasappels, olijven, druiven en vele kruiden u kunt deze allemaal op ons terrein vinden en plukken. Maak er een heerlijke fruit toetje of smoothie van en genieten maar! Verser kan niet en geloof ons, het smaakt echt verrukkelijk. 

Net als ons genieten in Silves?

Wilt u net als ons ook een week of aantal weken genieten van deze vriendelijke en gezellige omgeving, dan kunt u bij ons voor een redelijke prijs terecht. Zie voor meer informatie onze pagina te huur of reserveren.

We zien u graag. 


Familie Zambeek
Pinheiro e Garrado – 8300-025 Silves, Enxerim – ALGARVE – PORTUGAL 

>>Translate<<